Nieuws

Gesloten

Geschreven op

Woensdag 27 december zijn wij geopend van 8.30-13.30 uur. In de middag zijn wij gesloten.

Lees meer »

Nieuwe website online

Geschreven op

Het is zo ver, onze nieuwe website staat online. De nieuwe website is volledig responsive, waardoor deze optimaal te bekijken is op alle apparaten, van desktop tot smartphone. We zijn erg blij met onze nieuwe website, die gemakkelijk te gebruiken is en er weer helemaal up-to-date uitziet. Op onze nieuwe website kunnen jullie informatie vinden over onze kapsalon, zoals ons aanbod, onze openingst...

Lees meer »

Color blow dry

Geschreven op

“Wat een te gekke #balayage kan jij nu ook krijgen en dat gewoon tijdens je blow dry! Het is snel, 100% veilig en je wast het er binnen 1-2 keer weer uit. Wat wil je nog meer...?! #SoColorBeauty #ColorBLowDry” Want met Color Blow Dry kunnen we jou een tijdelijke kleur geven zonder je haar te beschadigen en het is er binnen 2 wasbeurten uit. Heb jij je afspraak al staan?

Lees meer »

Jean Paul Myne keratine behandeling!

Geschreven op

Bent u ook dagelijks bezig met het stijlen van uw haar? Hierdoor raakt het beschadigd en erg droog, een goede keratine behandeling maakt het haar rustig, pluisvrij, krulvrij en gezond glanzend voor een lange periode ( ongeveer 10 maanden) Voor meer informatie bel 0492-323843.

Lees meer »

Biolage deep treatment packs

Geschreven op

Packs met een nog diepere werking dan een masker vanwege de hoge concentratie aan verzorgende plantaardige ingredienten.

Lees meer »

Bij ons in de salon, THE CARECUT!

Geschreven op

the carecut verzegeld de punten en versterkt het haar hierdoor behoudt het haar zijn natuurlijke vochtigheid en heb je minder snel last van gespleten haarpunten het haar ziet er mooi en verzorgt uit.

Lees meer »

Webdesign: De Geus Internet